För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

IKAROS® SPILLSKYDD™

 

SKANDINAVIENS STÖRSTA UTBUD FÖR EN MILJÖSÄKER ARBETSPLATS

 

SPILLSKYDD™ omfattar produkter för att förhindra och minska olje- och kemikaliespill. Här ingår allt nödvändigt för att skapa en säker och miljövänlig arbetsplats avseende hälsa, egendom och miljö. Ikaros varumärken är en garanti för att alla krav avseende kvalitet, funktion och säkerhet är uppfyllda.

Produkterna ingår även som Spillredskap i de stationära och portabla lösningar som Ikaros tillgängliggör genom konceptet SSA - Systematiskt Spillskyddsarbete.


Ladda ner vårt produktblad.

 

FÖRVARING/INVALLNING

Containrar, miljöpallar, spillpallar, uppsamlingskärl, brandsäkra skåp, avtappningshyllor, kemikalieskåp och mycket annat. Vi erbjuder ett urval av de mest kvalitativa produkterna av både svenskt och utländskt fabrikat.
HANDLA ONLINE »

FATHANTERING

Att transportera och hantera tunga fat är ofta ett problem inom industrin. Våra lösningar underlättar och minimerar risken för olyckor. Oavsett om du behöver en fatlyft, fatkärra, fatvagn eller fatpress finner du den här.
HANDLA ONLINE »

VÄTSKEHANTERING

Vid arbete med olja, kylvätska eller farliga kemikalier är det viktigt att kunna hantera dessa på ett säkert sätt. Vi hjälper dig att hitta rätt utrustning för just din produkt. I vårt breda sortiment finner du säkerhetskannor, trattar, fatpumpar och avtappningsbehållare speciellt för dig som arbetar med brandfarliga eller hälso- och miljöfarliga vätskor.
HANDLA ONLINE »

NÖDLÄGESBEREDSKAP

I händelse av brand är brandredskap en självklarhet. Lika självklart är spillredskap i händelse av olycka med kemikalier. Våra spillboxar, brunnstätningar och portabla spillväskor anpassas, dimensioneras och placeras strategiskt i miljön. Spillredskapen är tydligt markerade med våra skyltar som är speciellt framtagna för att skapa en enhetlig standard. Rutiner för nödläge ingår i vårt arbete med SSA - Systematiskt spillskyddsarbete.
HANDLA ONLINE »

ARBETSSKYDD

Personlig skyddsutrustning från Ikaros är en garanti för funktion, säkerhet och komfort.Vi erbjuder ett omfattande sortiment av noggrant testade produkter där bl. a. hörselskydd, skyddsglasögon och andningsmasker ingår. Vi erbjuder första hjälpen-tavlor och ögonduschar för alla behov. För halkskydd och förebyggande av belastningsskador finns även ergonomiskt framtagna gångmattor.
HANDLA ONLINE »

AVFALLSHANTERING

Här finns smarta system för källsortering på kontoret eller i verkstaden. Vår askkopp “fimpslukaren” för utomhusbruk är garanterat rostfri och funkar därför i alla väder. Behöver du kraftigare behållare för uppsamling och transport kan vi rekommendera någon av våra tippcontainrar, i stålplåt och med två års garanti.
HANDLA ONLINE »

MATERIALHANTERING

Med svensktillverkade produkter kan vi nu erbjuda hanteringsutrustning för proffsanvändare! Hög kvalitet tillsammans med vår kunskap borgar för en bättre ergonomi med minskade belastningsskador och lägre kostnader. Oavsett av vad som skall transporteras, tunga oljefat eller mindre gods, har vi lösningen. Vi erbjuder en mängd olika vagnar, rullcontainrar, pallramar, trådkorgar, skottkärror, bagage– & magasinskärror.
HANDLA ONLINE »

IKASORB® ABSORBENTER

Polypropenbaserade absorbenter i form av rullar, ark, ormar och kuddar som absorberar olja och kemikalier på ett mycket effektivt sätt. Oavsett om du behöver placera ut sorbenter intill maskinell utrustning för att suga upp spill vid daglig drift, lyfta utspillda kemikalier ur vattendrag, eller samla upp större kvantiteter i händelse av tillbud eller olycka, har Ikaros något att erbjuda.
HANDLA ONLINE »

IKASORB® GRANULAT

Granulat är snabbverkande och säkra (kemiskt inerta) att använda. Alla former av spill på fasta ytor (t.ex vatten, olja och kemikalier) absorberas genast och hålls fast inne i den porösa strukturen. I nära samarbete med bland annat räddningstjänst tillser vi att det rätt granulat används vid olycka och tillbud. I industriella applikationer ger vi förslag på anpassade produkter som effektivt suger upp spill och förhindrar halka.
HANDLA ONLINE »

IKASORB® LÄNSOR

Att välja rätt länsa för specifika spill kan utgöra skillnaden mellan framgång och katastrof. Våra länsor har använts i många sammanhang, från saneringsarbeten i inlandsmiljö till världens största maritima oljekatastrofer. Den speciella öppna nätlänsan är tillverkad enligt vår unika metod som garanterar full mättnad, även under svåra förhållanden och trögflytande spill.
HANDLA ONLINE »

Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms