För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

IKAROS® RENGÖRING

 

MARKNADENS MEST KOMPLETTA SORTIMENT FÖR SANERING, ABSORPTION , AVTORKNING OCH AVFETTNING

 

RENGÖRING är ett område som innefattar de mest prisvärda och kvalitativa produkterna för daglig drift, underhållsarbete och tillbud. Som Skandinaviens ledande leverantör inom detta område ser vi till att ni får exakt rätt produkt för era behov, där våra egna varumärken är en garanti för ett optimalt och lyckat resultat.


Ladda ner vårt produktblad.

 

 

Ring oss - Vi är experter på att hitta en lösning för just dina behov!

IKACLEAN® RENGÖRING

Vår egen serie tvätt-, disk- och rengöringsmedel borgar för hud- och miljövänlighet. Rätt doserat rengör de effektivt med så liten miljöpåverkan som möjligt.
HANDLA ONLINE »

IKACLEAN® AVFETTNING

Ikaros unika avfettningsprodukter är framtagna med avseende på funktion, hälsa och miljö. Produkterna är avsedda att användas inom all produktionsverksamhet samt i mycket tuffa miljöer som gruvoch kärnkraftsindustri där specifika krav på säkerhet föreligger.
HANDLA ONLINE »

IKATEX® TORKDUKAR

Ikatexserien omfattar en rad produkter för både bättre funktion, ekonomi och miljösäkerhet. Torkdukarna är skurna i lättarbetade format som förenklar arbete och förbättrar ekonomi - inget oanvänt material som hamnar i soporna. Våra exklusiva Non-Woven-dukar garanterar markna- dens bästa våtstyrka, perfekta i känsliga miljöer.
HANDLA ONLINE »

ADERMO® HYGIENARTIKLAR

Vår egen hudvårdsserie består av handrengöringsmedel, tvål och hudlotion. Produkterna är miljövänligaoch utvecklade för att vara skonsamma mot huden.
HANDLA ONLINE »

Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms