För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Ikaros vinner Guldskiftnyckeln
 
Ikaros vann under förra veckans Underhållsmässa, med god marginal, besökarnas omröstning för bästa bemötande i monter. Priset är den åtråvärda Guldskiftnyckeln - Grattis till Ikaros dedikerade säljare, det är ert bemötande som värderats!

 
Volvo Cars inför SSA
 
Ikaros genomför just nu Systematiskt Spillskyddsarbete på Volvo Cars Centrallager i Göteborg. Efter Ikaros Riskanalys höjs miljösäkerheten i och runt anläggningen.
 
 
Rutiner, produkter, standard och utbildning på ett strukturerat sätt garanterar Spillskydd på hög nivå.
 
Rebecca Zetterberg är Spillskyddsingenjör på Ikaros.
 
 
- Vi har identifierat och undersökt vilka risker som förekommer på centrallagret, berättar Rebecca. Fokus ligger på olje- och kemikaliespill.Därefter har rekommendationer lämnats på riskreducerande åtgärder som kan införas för att minska risken för spill och därmed förhindra negativ påverkan på hälsa och miljö.Rekommenderade åtgärder utgörs av spillredskap, skyddsutrustning, utbildning samt införande av rutiner och standard.
 
 
Arbetet beräknas vara avslutat under April 2014.
 
 
Motorsport - Ikaros satsar vidare
 
I dagarna skrevs ett samarbetsavtal mellan Gröndal MotorSportKlubb och Ikaros Cleantech AB för säsongen 2014.
 
 
Ikaros Cleantech AB är som de flesta vet Smedernas Huvudsponsor.
 
 
"Vi känner en stor glädje över att Ikaros Cleantech AB vill vara med och stötta oss i vår satsning i att bli en av landets främsta MotorSportArenor. Ett samarbete gör oss starkare som MotorSportKlubb & Arena. Vi utvecklas i rasande fart och nya licenser, sporter kommer hela tiden. Det senaste tillskottet i Motorsverige är Legend Cup. En frän, snabb liten bil från USA som tar Sverige med storm. Vi tror att samarbetet med Ikaros kommer att generera många nya samarbetspartners och att fler sponsorer/företagare samt utövare får upp ögonen för motorsporten i Eskilstuna . "
 
 
Patrik Lundstedt/ Ordf. Gröndal MotorSportKlubb
 
 
 "Vi ser ett stort mervärde i att satsa på Gröndal MotorSportKlubb och kommer då att nå ut till en bredare publik än vi gjort tidigare. Att ingå samarbetsavtal med Gröndal MotorSportKlubb ser vi som ett naturligt steg i vår marknadsföring i Mälardalen. Det är en fantastisk arena med stor potential som håller på att skapas på Gröndal och självklart vill vi vara med i den utvecklingen."
 
 
Patrik Kjellander Distriktschef/ Ikaros Cleantech AB
Start > Nyheter > Pressreleaser
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms