Du kanske letar efter:

IPA

X
IPA
  • Isopropylalkohol används som lösningsmedel för färg och lack, naturoljor, tinkturer, kosmetika, extraktionsmedel för blomparfymer, alkaloider, glykoser och farmaceutiska produkter.
  • Isopropylalkohol används också som en komponent i industriellt tvättmedel och polish.
  • Vidare i stor utsträckning som frostskyddskomponent i spolarvätskor och andra frostskyddsprodukter.
  • Isopropylalkohol är en klar, färglös vätska med en mild lukt. Den är löslig i alla proportioner med vatten.
Mer information
Från
2 250,00 kr
 exkl moms
2 812,50 kr Inkl. moms
styck
Se alla 2 alternativ
  • Snabba leveranser

Välj bland följande 2 varianter

product image
323025
Innehåll (kg)
20 kg

Varunamn
IPA
Förpackning
styck

Brandfarlig
ja
Ikaros Shop Publicering
Ikaros

2 250,00 kr excl. VAT

styck

product image
323200
Innehåll (kg)
160 kg

Varunamn
IPA
Förpackning
styck

Brandfarlig
ja
Ikaros Shop Publicering
Ikaros

9 925,00 kr excl. VAT

styck

Beskrivning

  • Isopropylalkohol används som lösningsmedel för färg och lack, naturoljor, tinkturer, kosmetika, extraktionsmedel för blomparfymer, alkaloider, glykoser och farmaceutiska produkter.
  • Isopropylalkohol används också som en komponent i industriellt tvättmedel och polish.
  • Vidare i stor utsträckning som frostskyddskomponent i spolarvätskor och andra frostskyddsprodukter.
  • Isopropylalkohol är en klar, färglös vätska med en mild lukt. Den är löslig i alla proportioner med vatten.
  • ja

Våra recensioner är äkta och tillförlitliga. Klicka här om du vill veta mer om våra förfaranden för autentisering och kontroll.